www.willemharting.nl

=========================================

Boek

Ik heb in 2010 een boek geschreven over de periode waarin ik ziek ben geweest. Het boek, getiteld "Een paar onrustige cellen", beschrijft hoe ik de periode waarin ik, in de vorm van bestraling, behandeld ben tegen een beginnende strottenhoofdkanker en een daarop volgende burn-out heb ervaren. Het boek dat 19 februari 2010 uit is gekomen, is tegen een redelijke prijs te bestellen bij de reguliere boekhandel, bij de webshop van www.boekscout.nl of mijn eigen webshop. In het laatste geval zijn de verzendkosten voor mijn rekening waardoor het boek voor de vaste prijs van €13,95 verkrijgbaar is.

Onder 'Interview' staat een krantenartikel uit het Haarlems Dagblad met een interview dat op 23 maart 2010 door mij is gegeven. Het artikel geeft wat meer achtergrondinformatie m.b.t. het boek en mijzelf.  Een uitgebreide boekbespreking is te vinden op de site van de Stichting CCC  of is hier te lezen.

Ik ben al een poos bezig met een ander boek. Het betreft een non-fictie verhaal waarin ik mijn 36 jaar durende dienstverband bij mijn vorige werkgever beschrijf. Leuke maar ook zeker minder leuke dingen komen aan de orde en zal ik beschrijven hoe met mensen wordt omgegaan, vooral na ziekte en eventueel bijbehorende 're-integratie'. Ook zaken die eigenlijk te gek voor woorden zijn, zullen aan de orde komen. Aangezien het nogal een verhaal wordt, wil het niet echt vlotten dus zal het even duren eer het af is.